KADROMUZ

Fatih BAYRAM - Okul Müdürü

Konya ili, Meram ilçesi 1971 doğuluyum. Sırasıyla Lalebahçe İlkokulu, Mevlana Ortaokulu ve Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde ilk ve ortaöğrenimimi tamamladım. Yüksek öğrenimimi Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak 1995 yılında mezun oldum. Özel eğitim alanında yüksek lisans yaptım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 1995 yılında Ağrı ili Patnos ilçesinde sınıf öğretmeni olarak Devlet memurluğuna başladım. 2000-2002 yılları arası Konya ili, Ahırlı ilçesi, Fatih İlköğretim Okulu’nda ,2002-2012 yılları arası Meram ilçesi Yaylapınar İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. 16 Şubat 2012 tarihinde sınavla idarecilik atama sonucuna bağlı olarak Sağlık İlköğretim Okulu’na okul müdürü olarak atandım. Buradaki 3 yıllık çalışma sürecinin sonunda, 2014-2023 yılları arasında Meram 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu´nda görev yaptım. 4 Ağustos 2023 tarihinde okulumuzdaki görevime başladım.  Atandığım yeni görevimde okulumuzun güven ortamı içerisinde daha iyi bir eğitim seviyesine ulaşması için sürekli yenilenme, sağlam bir okul kültürü oluşturmak, eğitim ve öğretim başta olmak üzere insan kaynakları ve kurumsallaşma, sosyal faaliyetler, alt yapı, toplumla ilişkiler ve kurumlar arası ilişkileri ön planda tutacağım.Meram Hasanköy İlkokulu olarak en büyük amacımız yalnızca ilkokul mezunu çocuklar yetiştirmek değil, girdikleri her türlü ortamda iyi bir insan olmaları, hayata hazır, bizleri daha da ileriye götürecek nesiller yetiştirmektir. İdareci ve öğretmen kadrosuyla bizler çağa ayak uydurmuş, yeniliklere açık kişiler olarak amacımıza ulaşmak için çalışacağız.

Fatih BAYRAM

Okul Müdürü